tisdag 26 juni 2012

Babytofflor

Nu är det inte långt kvar till nedkomst och jag syr för brinnande livet i storlek väldigt smått ;)
Denna gång blev det ett par tofflor i brun och grön fleece. Modellen är hyfsat utifrån eget huvud och jag tycker att de blev ganska bra. De är mjuka och varma för små bebisfötter iallafall.


onsdag 20 juni 2012

Avslutningsklänning

My har varit på sin första avslutning och självklart satte jag mig och sydde en klänning åt henne. Det söta blommiga tyget föll jag för när jag var på IKEA, mönstret har jag gjort själv. Tyvärr verkar det vara något knas med min blogg, förstår inte varför både bilder och texter hoppar, jag har inte ändrat några inställningar självmant iallafall

tisdag 19 juni 2012

Kaninkort

Vi har fått iväg 2 st underbara små kaniner till 2 st barn, de fick välja en varsin kanin och då tyckte jag det passade så bra med detta kort där det står lite info om kaninerna. Kaninerna på kortet kommer från ett klippark som jag fick med en docraft creativity tidning. Jag gjorde kortet lite mindre, det är ett 15x15 som jag har vikt på mitten.

måndag 18 juni 2012

Nya familjemedlemmen

Måste bara lägga ut en bild på lilla Hedvig, hon är född 25 april och är en av sötnosarna som vi har bestämt oss för att behålla!

En klänning

Hej alla där ute! Kanske tror ni att jag har slutat blogga helt och hållet men så är inte fallet. Vi har varit utan internet en månad då vi skulle byta abbonemang och med det nya blev det tyvärr bara strul, men nu är jag med igen. Kaninbebisarna skuttar som aldrig förr, är någon intresserad så är det bara att skicka ett meddelande... Idag njuter jag av första dagen av semestern... Har iallafall sytt en del på sistone, denna lilla klänning i trikå bla. Valde att sy en vanlig topp med liten puffärm och la bara till en liten kant nedtill så det blev en klänning.