onsdag 14 september 2011

Geisha Anya

I fredags satt jag och scrappade sent på kvällen, fick till detta kort som går direkt till svägerskan som nyligen fyllde år.

Material:
I grunden har jag använt en benvit basic cardstock
Den bruna kommer från maja design och heter Paula 01
Stämpeln heter Geisha Anya från Greeting Farm, här färglagd med promarker
Bandet fick jag runt en chokladask och det passar väldigt bra på detta kort då min svägerska heter just Anneli K.
Solfjädern gjord med ett orange "okänt" papper.
Övrigt, svirvlar med paperpen, blommor och utstansade blad.

tisdag 13 september 2011

Kreativ helg

I helgen så kom min kompis Anna förbi, vi hade supertrevligt, drack vin och pysslade så mycket det bara gick. Mest så sydde jag barnkläder, men fredagen var vikt åt scrapping.
Har hittat ett superbra mönster på boxertrosor i tidningen Ottobre, här nedan ser ni resultatet. Ett par rosa i mjuk trikå.
Jag hittade även mönstret till dessa byxor med mudd i samma Ottobre tidning, valde att sy dessa i en ljusrosa fleece.
Fick även till denna mjuka mysiga mössa i vit och ljusrosa fleece, men då My hatar att använda mössa (eller andra huvudbonader med för den delen) så lär denna bli liggandes ett tag.

måndag 5 september 2011

Sorg, sjukhus och massproduktion...

De två senaste veckorna har varit som ett grått töcken för oss. Från att ha planerat och sytt babykläder till vår kommande lilla knodd som var beräknad till 20 januari så har vi legat på sjukhus då vår lilla skrutt inte längre ville vara med oss. Känslan när vi var på ultraljud och de visade på skärmen att det inte fanns någon hjärtverksamhet eller aktivitet överhuvudtaget är obeskrivlig.
Första veckan var absolut värst psykiskt, denna vecka har jag tagit tag i massa nya projekt. Jag har bla massproducerat nya kläder till My.

Först blev det ett par jeans i mjukt stretchtyg med muddar i trikå.
Nedtill på ena benet sydde jag på några fjärilar.
En mjuk trikåklänning sydd med tyger från Ohlssonstyger
Sen tyckte jag att My behövde ett par "skrot" byxor som hon kan ha när hon skrotar runt i trädgården. Sydde dem i grå fleece och det gör inget om hon fläckar ner dem.