fredag 23 januari 2009

28 år fyllda

Visst låter det förskräckligt? Kan det vara möjligt att tiden verkligen går så fort? Jag tyckte jag nyss fyllde 23... Aja, det är bara att göra det bästa utav situationen, det går ju inte att spola tillbaka tiden...

Visst kanske det är tråkigt att man blir äldre, men roligt med att fylla år är alla fina presenter man får. Å den där Linnzan är inte så dum hon inte, utav henne fick jag detta som jag blev så himla glad för. Hon hade gjort en pysselpåse till mig med ett jättehärligt färgglatt tyg, det blir nog en väska utav det. Sen fick jag en ljust tyg med ljusa lila ränder i, tyvärr har jag inte kommit på vad jag ska göra utav det ännu. Sen fick jag ett supermysigt handfärgat garn, så nu blir det till att sticka, jag tror det kommer att bli en mössa. Sen får vi inte glömma det handgjorda kortet med fantastiska blommor på. Hur fint som helst! Återigen stort tack.
(Kompis, lördag 7 feb smäller det, då ska vi se tv :o)
Mina föräldrar var inte sämre de heller, de hade köpt en fågelholk/fågelbord i ljustrosa. Hur sött som helst. Jag får se om jag vågar sätta upp det i stugan, jag är nog lite rädd för att nån ska stjäla det...

Det har varit jul....

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här men jag är lite handikappad för tillfället. Jag har varit på sjukhuset och gjort en magnetröntgen och resultatet de såg var att jag hade diskbråck. Jag har väldigt ont i nedre delen av ryggen och dessa smärtor strålar ner i benen och ut i fötterna. Därav kan jag inte sitta särskilt längre stunder, så pyssel framför symaskinen blir ganska svårt för mig...

Som det ser ut nu kan det bli aktuellt med en operation, men efter det ska jag kunna bli helt frisk och kry igen. Så jag går och hoppas och väntar. Jobbar bara halvtid men det är tungt det med.

Iallafall vill jag peta in en bild på min julklapp som jag fick av min kära kära vänn Linnzan. Det är en nessecer som hon har sytt själv, ja det är en duktig tös ;o)

Tack så mycket Linn, jag uppskattar verkligen att du la ner sådan tid och arbete på att sy denna åt mig! Sen skadar det ju inte att den verkligen blev supersnygg. Stort tack!

tisdag 6 januari 2009

Hemma igen

Efter äventyr i Egypten. När jag ser på bilden så kan jag inte förstå att jag var där nere i värmen för en knapp vecka sen. Här hemma i Sverige är det så kallt nu. Vilken temperaturskillnad!

Vi hade det bra, solade och badade, det blev en hel del shopping också. Gissa om jag är sugen att åka igen. Kanske något annat resmål då, jag vill uppleva fler länder.

Det är bara att börja spara pengar och drömma sig bort i resekatalogerna...