tisdag 28 oktober 2008

Ytterligare en uppskattad present

I söndags så firade vi Dannes 28-års dag. Visserligen fyller han år den 5 november men då åker ju han till NY så därför firade vi honom i söndags hemma hos hans mamma Britt.
Han fick detta armband av mig, även det från Elements serie från Panduro. Det heter Technetium och ingår i deras serie för män. Fast jag skulle kunna tänka mig att ha ett likadant själv!
Danne fick även 2 badlakan och 2 grå blockljus med matchande servetter med små grå döskallar på!

söndag 26 oktober 2008

Uppskattat armband

I fredags tog jag tåget till Stockholm för en helkväll med min kompis Daniel, vi var ute och åt, men det blev inte sent för han skulle upp tidigt och jobba på lördagen.



Så jag tänkte att jag kan ju slå två flugor i en smäll och sov över och åkte tidigt på morgonen till liljeholmen där min bror bor med sin familj. Hans fru Anneli hade fyllt år och jag hade gjort ett armband. De blev paffa att jag dök upp utan förvarning men glada. Anneli blev verkligen jätteglad åt armbandet.




Armbandet är från panduros smyckesats Elements och just denna modellen heter Phosphorus.
Mycket härliga pastellfärger och silver.

Annars har helgen varit bra förutom en incident igår.
Vi var på väg till en fest uppe i Nyby och lyckas med att krocka. Vet inte riktigt vems felet var. Bilen jag satt i backade och den andra bilen bakom måste ha kommit i ganska hög fart. Det blev en rejäl smäll och nu sitter jag här och har ont i ryggen. Verkligen inte lyckat, vi kom in på festen med trumpna miner sen åkte vi hem efter en timme. Jag är glad för att jag inte körde och jag är glad för mina starka morfintabletter som jag har.

I eftermiddag ska jag över till Österängsgatan och fira Danne hemma hos hans mamma. Vi ska äta lite tårta och ha det trevligt!

torsdag 23 oktober 2008

Virkad favorit-mössa

Jag har virkat mig en mössa som jag är så kär i.
Den är i silver-skimrande ljusblå-grått garn.
Jag är verkligen inte superbäst på att sticka så jag tog till virknålen och fick detta resultatet!



Jag virkade en liten blomma som en extra piff som jag fäste med vanlig sytråd. Jag sydde även på lite skimrande pärlor som jag inhandlat på Ohlssons tyger här i Uppsala. En liten rosett av sidenband fick även plats.

onsdag 22 oktober 2008

Nytt och frächt

Det var dags att byta färger kände jag
Så numera är min blogg grön
Ska försöka lägga upp lite bilder framöver. Blir kanske lite roligare att titta in här då :0)

tisdag 14 oktober 2008

Lite shopping

Fröken Larsson hojtade till att hon ville till Gränby C så jag hakade på. Tog cykeln dit och nu kändes det verkligen att det var länge sedan jag cyklade. Det var riktigt jobbigt, sedan så har jag träningsvärk sedan gårdagens träning. Mest känns det i magmusklerna.
Väl där shoppades lite mat och några julklappar till brors ungar, det börjar bli dags att få ihop en säck nu.

Idag har jag inte kört någon "dvd-träning" men väl har jag rört mig mycket ändå. Körde nästan powerwalk hem från jobbet. Cyklingen får jag räkna in i dagens träningsdos också.

måndag 13 oktober 2008

Lite träning

Ikväll så har jag rört en del på mig.
Jag känner mig så pass bra i ryggen nu så jag klarar det!
Gick hela vägen hem och det är ju nästan 3 km.
Väl hemma tog jag fram min yogamatta och körde igång en tränings dvd för rygg och mage som tog ca: 30 min. Sen har vi gått en rask promenad här på kvällen på kanske 15-20 min. Mycket skönt.

Vart tog dagen vägen?

Måndag eftermiddag redan. Tiden har flugit iväg idag.
Denna dagen har varit hyfsat lugn ändå, måndagar brukar vara hysteriska.

Det kanske blir bio ikväll

söndag 12 oktober 2008

Lat söndag

Har inte kommit ur soffan ännu. Robert låg framför tv:n när jag kom upp kl 9:15, han hade varit vaken sen kl 6 och sett formel 1. Nu ser vi lite Miami Inc och visst blir jag sugen på en tatuering till. Kanske, kanske jag gör en på benet, mja det tål att tänkas på.
Igår var vi hos Roberts bror och lille brorson Jesper och såg på fotboll, nåja jag satt mest i min egen värld och stickade på min randiga halsduk som snart blir klar.

Vi ska straxt gå ner på stan och kika lite. Tänkte köpa en klänning sen blir det nog lite lunch på jalla jalla. Tänkte satsa på en vegetarisk nyttig mezetallrik. Sen är det bara att komma igång med träningen så snart som möjligt. Vi åker ju till egypten om knappa 2 månader, så det gäller att vässa strandformen.

onsdag 8 oktober 2008

Domedags-dags

Mäklaren kommer idag 17:30. Vi får se vad han har att säga.
Men jag tror att han kan värdera den ganska högt. Menar grannen sålde ju sin lilla 2:a på 52 kvm för 970.000. Nu har jag ju sagt att den som tar den privat får köpa den för 940.000. Jag önskar det blir så, är väl inte alltför sugen på massa offentliga visningar och spring.

tisdag 7 oktober 2008

Nya bud

Nu är det höst, banne mig så är det så. Sommaren gick fort i år.
Kallt är det och löven är röda. Men vackert som sjutton får jag erkänna att det är.

Appropå det så måste jag ut till stugan i helgen och städa inför vintern. Det är dags att bomma igen och kanske plocka upp lite rödbetor och palsternackor. Men först så tror jag att vi kan hinna med en after work på flurran på fredagen. Det bästa med att gå ut en fredag är att det blir så mycket mer helg att njuta av. Lite skoj på fredagen med vin o dans. Sen har man verkligen hela lördagen och söndagen kvar att njuta av. Jag hoppas på bra promenadväder!

Nya bud, ja det är det sannerligen.
Jag har tagit ytterligare ett beslut i mitt liv. Jag ska sälja min lägenhet innan jag köper en ny. So what om jag får flytta hem igen, det kommer ju förhoppningsvis bara vara för några månader innan jag hittar något nytt.