måndag 29 september 2008

Måndag 16:00

se där måndag eftermiddag redan, snart är det fredag igen!

Andreas fyller 30 år idag, men i helgen så firade vi hans födelsedag ombord på Birka Paradise. Det var mycket trevligt, god mat och några goda drinkar. Jag drack väldigt lugnt och sansat, faktiskt bara 2 st drinkar uppe i baren.
Jag drack en apple sour martini, det var lika delar apple sour, martini och tranbärsjuice. Oj vad god den var, såklart drog jag till med en klassisk irish coffe på den. Lite taxfree shopping blev det också, 3 st afrikanska viner och en cointreau. En puma parfym till mig och JLO glow in the dark till mamma.

Väl hemma så blev jag upphämtad av en sjuk pojkvän som hade bosatt sig i min soffa där han hade legat hela dagen. Farligt det där med att lämna ut nycklar, man vet aldrig när man blir av med dem då. *S*
På kvällen åt vi indisk mat, den var god, helt okej.

Idag kl 17:00 ska jag smyga iväg på en modellregistrering för hårmodeller, jag är skeptisk som vanligt, men kan ju alltid kika in och se hur det känns. Mitt hår är är mitt allt...

18:00 är det dags för en lägenhetsvisning igen, ja jag vet att jag sa att jag skulle lägga ner, men denna är intressant så varför inte?

19:00 ska det tydligen stå middag uppdukad hemma hos mig, lagad av min egen personlige kock. Ska bli mycket intressant. Helt klart tror jag att det blir en höjdare...

lördag 27 september 2008

Nutrilett dag 5 har varit

Den var igår och det gick superbra. Det var ju förväntningarnas dag, som jag hade väntat.
Jag drog med fröken Larsson ut på bredbar och åt en härlig middag. Kycklingspett med potatisgratäng och en tomatsås. Oj jag blev mätt på mina första tuggor sallad och bröd. Sedan gav jag mig på kycklingen, men gud vilken kramp jag fick i magen. Det gjorde så ont så jag fick nästan lägga mig ner.
Men gott var det, även om jag bara åt typ hälften.

Idag är det lördag och jag och Pimp har en soft lördagsmorgon.
Vi ses nyhetsmorgon och myser med ljus.
Jag har kokat kaffe och värmt en liten baguett i ugnen. Har ätit den med keso, skina och kokt ägg. Herregud så gott, vilken lyxfrukost jag har haft. Ont magen har jag heller inte fått.

Ikväll åker vi birka paradise och firar Andreas 30-års dag. Det ska bli superkul.
Vi ska äta en god 3-rätters middag. Det ska bli riktigt mumsigt.

torsdag 25 september 2008

Nutrilett dag 4

4 dagar avklarade och jag ser slutet på denna veckan.
Det har gått så fantastiskt bra så jag är mycket imponerad. Idag sa både jag och Andreas (som jag kämpar tillsammans med) att detta är ju gott, vi borde nog köra lite mer nästa vecka.

Ikväll kom Robert över, jag åt min mat först sen tog jag upp köttgryta ur frysen som jag värmde på åt honom lagom tills han kom från jobbet. Men jag blev knappt sugen, fast det luktade grymt gott. Men jag ville inte se honom äta maten, så jag lade mig i ett bad istället.

onsdag 24 september 2008

Nutrilett dag 3

Ja 3 dagar, 2 more to go
Jag klarar detta, frågan är om Andreas klarar det?

Idag var jag verkligen hungrig, men det går över efter en stund. Har nog ätit 4-5 frukter idag
Men nu är det dags för en dusch sen sängen...

tisdag 23 september 2008

Nutrilett dag 2

Då har jag lyckats klara av dag 2. Det fungerar fortfarande bra, men det enda jag vill gnälla på är den varma maten.
De smakar lika vidrigt allihopa. Nudelsoppan idag, den gick bara inte.
Jag silade bort all sås och la ner nudlarna i vanlig buljong, 2 droppar soja och lade till frysta ärtor och morötter.
Smakade nästan väldigt gott :0)

Igår kväll mådde jag grymt dåligt, hade sån fruktansvärd huvudvärk. Hade t.o.m synrubbningar och jag känner att minnet är kasst. Det är nog inte bra att hålla på med såna här kurer alltför länge.

Men bara 3 dagar kvar nu...

måndag 22 september 2008

Nutrilett dag 1

Då har jag lyckats klara av en hel dag med nutrilett. Eller ska jag säga fylld med nutrilett och stress. Just nu är det så mycket och så tungt på jobbet så jag vet inte hur jag ska klara av att jobba kvar om det ska fortsätta vara såhär högt tempo.

Jag lär ju rasa hur mycket som helst denna veckan, idag har jag sprungit konstant i trapporna på jobbet. Puh!

Åter till nutriletten, det har fungerat hur bra som helst till nu på kvällen då jag skulle avnjuta en skål med ostpasta a´la nutrilett. Fy f-n vad vidrigt den smakade. Jag trodde inte jag skulle få ner den. Jag spetsade till den med soja och salladskrydda. Men det var med nöd och näppe den gick ner.

Dock smakade frukosten bra, en shake med chokladsmak. Jag spetsade till den med ca: 1 dl hett kaffe. Sen till mellanmål hade jag en grönsaksbuljong och en tomatbuljong. Båda buljongerna var grymt goda. Mmm men tomaten var bäst.
Lunchen bestod en en toffebar, den smakade helt ok och jag blev mätt. Det är ju mastiga grejjer det här.
I dags-dosen så igår en liten dessert, idag valde jag chokladpudding, den var faktiskt god.
Så jag är ganska nöjd med dagen. Känner mig verkligen inte i toppform just nu och huvudet värker, men i morgon känns det nog bättre.
Jag har varvat med lite te och fått i mig 2 små äpplen, en kiwi och en mandarin.

Snart dags för sömn...

söndag 21 september 2008

Söndag ...

... och klockan är 11.03 och vi har fortfarande inte tagit oss ut.
Robert står i dushen och försöker piggna till och Simpson ligger däckad på byrån i fönstret.
Tror jag är den enda som är pigg här

Gårdagen var lite jobbig, var ju barn/hundvakt. barnen var inga problem alls, de är ju stora så de klarade sig själva. De var ute och cyklade till kl 22.
Men hundarna, oj oj oj säger jag bara. 3 st totalt med pimp, alla bråkade med alla, valpen kissade inne 4-5 ggr och spydde en gång. Så det var fullt ös och konstant passning. Den enda stund de var lugna var ca: en kvart när vi satte oss ner och åt middag. Puh
Men dock var det trevligt.

Idag ska jag till jobbet och hämta ett skrivbord som jag har köpt, tror det blir superbra som sybord. Ska göra om lite hemma nu är tanken. Sen har jag ju en del målerier kvar. Får försöka ta tag i en del av det till veckan som kommer.

fredag 19 september 2008

Läst på nätet

"Vem/vilka av er är det som ställer ut soporna direkt utanför porten? Satans mygghjärna, tar det för mycket energi att gå runt hörnet och slänga dem, eller är du för lat för att gå ut? För fet för att komma ut genom dörren? Suck... Hoppas ditt anus får tänder och äter upp dig då du sover."

torsdag 18 september 2008

Nu lägger jag ner...

....allt vad lägenheter och budgivningar heter.
Det får vara så länge.

Har börjat småpyssla lite hemma. Bla har jag börjat måla på en väggstump som jag har i köket, en sån snutt som jag har lämnat kvar. Ibland blir det bara inte av...
Försöker även få fason på dörren som blev dålig i stamrenoveringen. När jag ändå är på G kanske jag borde måla om? Ja det är ju alltid kul att få nytt och fräscht.
Har blivit alldeles kär i en ljusgrön färg, kanske skulle jag måla hela vardagsrummet i den färgen sen matcha med en fondvägg i brunt?

Hösten har kommit, kallt och grått är det. Det var länge sedan jag såg solen nu.
Tiden går så fort, tycker jag är fullbokad jämt.
Med pojkvän så blir det ännu mer att göra känns det som. Iallafall mer folk att åka runt och träffa. Han ska träffa mina vänner och jag ska träffa hans. Men snart har vi nog klarat av alla som man "bör" träffa.

Det har varit såååå mycket på jobbet, men äntligen har jag en lugn stund just nu...

måndag 8 september 2008

Då var det dags igen

Jag har inte skrivit på ett tag, det har varit mycket sedan så har jag varit ganska så trött.
Både lat och trött får jag nog skylla på.

I förra veckan så budade jag på en ny lägenhet vid Österängsgatan, denna gången var vi bara 2 st som budade mot varandra. Men jag har mitt tak vad gäller högsta bud, så han fick den för 1.270.000 kr vilket jag tyckte var lite väl mycket.

Nu på onsdag är det återigen dags för visning, en lägenhet som jag tycker verkar mycket intressant. Håll en tumme eller två. Grejjen är att jag drömde tidigare att det blev en lägenhet ledig precis där den ligger... Så who knows hur detta kan gå?

Blev en 2-dagars i helgen. Kräftskiva både fredag och lördag.Kan ju tala om att det blev betydligt mycket lugnare på fredagen än var det blev på lördagen. Får man skylla på dålig kräfta?