tisdag 29 juli 2008

Min älskade pimp

Nu ligger han inlagd på sjukhus, är supersjuk. Ännu så vet vi inte vad det är men i morgon får vi förhoppningsvis veta.
Han har varit dålig sedan i fredags, men nu idag så kräktes han ut massa blod och min mamma ringde mig på jobbet och bad mig att komma hem.
Så det var raka vägen hem, 2:a dagen på jobbet efter semestern, säkert inte så värst uppskattat, men vad gör man? Han är ju min lilla bebis.

Mamma sa att det var ok att ta honom i helgen, jag blev medbjuden ut i skärgården och både hon och jag tyckte väl att jag behövde det efter allt jobbigt som hänt. Så jag tackade ja och åkte på fredagen. Men det var redan då han insjuknade, så min mamma har inte haft det lätt i helgen.
Natten mot måndagen sov nog ingen, så det var en tung första dag.
Nu är det bara att hoppas och hålla tummarna

Skärgårdshelgen var iallafall kanon. Det var hur kul och mysigt som helst!

lördag 19 juli 2008

Äntligen hemma

Så skönt att äntligen få komma hem till mitt hem. Har suttit och myst med Simpson här på kvällen. Jag tror också att han tyckte det var lite skönt att komma hem.

Jag åkte ju till vår fina men virriga huvudstad Stockholm redan i tisdags. Då bar det av hem till Daniel på Kungsholmen. Väl där bjöd han på stora biffar entrecot och enorma bakade potatisar. Det var ju hur smaskigt som helst. Vi drack ett mycket gott vitt vin, jag har ju börjat att dricka vitt igen och dessutom så tycker jag om det. Skönt med variation!

På onsdagen var jag uppe redan 5.30 och fixade och trixade. Vi skulle ju med 7.10 bussen till Kapellskär som skulle ta oss till Åland. Jag kunde dock inte sova så jag hade varit vaken sedan 2.35. Hua säger jag bara. Väl på Åland låg vi hela dagen på stranden, säkert 5 timmar. Sedan tog vi kvällsbåten tillbaka. Det nya kryssningsfartyget Rosella var dock för stökigt, det var ingen ordning alls i matsalen och dåligt organiserat över lag. Sedan betedde sig busschaufförerna ganska illa. Så det var trist, men hur som helst vääldigt trevligt att umgås med Danne.

Torsdag till lördag har jag varit i Gröndal hos bror med familj och det har också varit trevligt. Vi har väl inte gjort så jättemycket, men ett cafébesök hann vi med för att bestämma bakelser till bröllopsfesten. Sen på fredagen var jag med småkillarna på stranden. Det gick bra, tack och lov så löd de mig den dagen, men det var väl bara för att vi var ensamma.

Ja så idag fick jag äntligen åka hem, jag skriver äntligen för borta är bra men hemma är ändå alltid bäst.
Väl hemma blev jag nästan överfallen av en väldigt glad hund. Pappa hade fått komma hem igår, men lite krångel har det allt varit och är. Vi får hoppas att det går bättre och bättre.

Mamma och jag åkte direkt till affären och jag passade på att storhandla. Till min förtjusning så var grönsakerna ganska billiga nu så jag hamstrade. Blir en sväng till stugan i morgon. Får se, kanske sover jag över.

torsdag 10 juli 2008

Realisation

Herregud detta med semester och rea är ju helt jäkla livsfarligt.
Jag har shoppat för i snitt kanske 900 kr om dagen.
Dock har det mest varit nyttiga saker. Jord, trädgårdsdynor, parasoll och parasollfot till stugan. Även gardiner och lite sånt.
Sen köpte jag ett par jeans på rea, det är nog svårt att hitta ett par bra ändå. Så nu slog jag till.

Ja veckan har gått fort. Redan torsdag.
Nej dags att åka till stugan och måla och pyssla lite

onsdag 9 juli 2008

Min granne V/S jag

Min granne håller på att ta över min trädgård. Det är sant. Han frågade om lov att gå in på min tomt då jag inte var där och självklart sa jag ja.
Nu senast hade han varit och planterat basilika som jag nästan höll på att rensa bort då jag trodde det var ogräs.
Nu i veckan skulle han in och plantera mina vindruvor på lämpligt ställe varpå han har tagit ner min björk och nu skall gräva upp den med rötterna.
Börjar kännas som att han gör lite väl mycket nu...
Ska ut snart och kika vad som hänt sedan sist....

Igår shoppade jag, hallå det är ju semester, man får bränna en tusing om dagen. :0)
Blev skor, jeans, trosor, thigths, diadem och strumpor. Sånt man kan behöva ibland.

söndag 6 juli 2008

Semester

Ja då var det åter igen dags för semester, från och med måndag är jag ledig 3 veckor framöver.
Det ska bli mycket skönt men på något vis lyckas jag med att känna mig stressad och det får jag bara inte göra. Stress är aldrig bra.

Fredagen inleddes med lite god mat och dryck på flustret i sällskap med P-A från jobbet samt vänner. Eftersom vi gjorde samma procedur förra året så får vi väl kalla detta för tradition snart. Iallafall var det mycket trevligt, trevliga männskor är alltid uppskattat.

Nu ikväll så har jag även denna kväll umgåtts med en arbetskamrat, nämligen Jenny. Hon bjöd hem mig på lite grillfest och vi har haft det himla mysigt. De har nyligen flyttat till radhus och det var bara så fint. Trevlig kväll med trevligt sällskap även här.

I morgon bär det av till stugan min....