måndag 31 mars 2008

Stressigt värre

Helt sjuk dag på jobbet. Fullt ös hela tiden. Men hann få lite kramar av mina goa arbetskamrater. Då blir man glad.

Dagen startades av en detoxdrink, innehållande 1 skvätt olivolja, pressad citron, en matsked linfrön, ca: 2 msk riven och urpressad ingefära, detta blandades i hett vatten och dracks ljummet. Oj vad starkt det var, men säkert bra för något. hihi

Sen har jag gått totalt 6 km utom jobbet, men bara på jobbet känns det som jag sprang maratonsträckor. Efter jobbet gick jag med bestämda steg till gymmet, körde styrketräning och sedan ca: 25 minuter kondition. Nu hoppas jag att jag klarar att fortsätta. Eller det är väl klart jag gör, ska ju bli skitasnygg till valborg, det är mitt mål.

söndag 30 mars 2008

Nu börjar det

Mitt nya nyttiga hälsosamma liv.

Idag har det blivit 2 längre promenader, stackars Pimp ligger helt utslagen här i sin fåtölj. Kanske är så att han inte riktigt orkar mitt tempo. Förkyld är han också, snorar lite.

Men jag kör på nu, intensiva promenader. Nyttig mat, mycket vatten och teér. Ikväll blir det skaldjur, keso, avokado och massa gott. I morgon en potatis och grönsaksgryta.
I morgon är det även gymmet som gäller och sen får vi se vad veckan bjuder på..

Mardrömmar

Oj vad jag sov gott i natt, tills nu här på morgonsidan. Har drömt mardrömmar kan man säga. Det var både mord och våldtäkter. Ush vart kommer alla drömmar ifrån? Varför blir det så?
Kanske är så alla deckarförfattare får sin inspiration, fast de får nog ideerna när de är vakna skulle jag tro.

Var på en mycket trevlig middag igår hos Anna & Micke, fick god mat och trevligt sällskap. Simpson går mycket bättre ihop med katterna nu. Fast tror han kände sig lite obekväm. Den ena katten morrar ju så konstigt.
Sen lånade jag lite kläder tills på torsdag, ska se om jag ska ha någon utav klänningarna eller om jag får tummen ur och syr ihop en egen.

Ahh en härlig söndag framför mig, har just avslutat mitt kaffe i soffan och funderar på en stugsväng. Kanske skulle ta med lite goda mackor och ha picknick där ute. Återstår att vänta på solen nu bara.

lördag 29 mars 2008

Galenskaper

Veckan då, har rullat i expressfart.
Måndagen var ganska mycket deppdag, gjorde inget vettigt att nämna. Tisdagen spenderades hemma hos Linn, mycket trevligt. Linn bjöd på middag och inspiration. Vi planerade även lite vad vi ska göra i vår/sommar. Jag längtar redan.

Igår var det en hektisk dag som avslutades med after work på flustret. Visst var det kul, bra band, hjälpt t.o.m till att sjunga. Hua inget vi egentligen skall tala högt om. Men men jag gjorde det, kanske hamnar man på youtube nu?
Jag drog hemmåt redan straxt efter 23, jag var så trött.

Idag blev det shopping, i en hel jäkla butik fann jag bara 2 passande bh:ar, men å andra sidan satt de som gjutna. Blev ävet ett riktigt snyggt linne.

fredag 21 mars 2008

Rädda skogen

Hittade denna smarta sida. Ett klick, kostar ingenting och du räddar en bit skog med hjälp av olika sponsorers hjälp. http://www.ettklickforskogen.se/
Tycker alla ska gå in och klicka där så mycket det bara går...

I går va jag med i radio. Var väldigt oplanerat. Satt och lyssnade på önskekvällen. Pratade lite om vad jag gjorde igår ikväll (vilket inte var mycket) sen vann jag faktiskt en film. Solstorm. Ska bli mycket kul att se den sen. Ska hämta den på tisdag är det sagt!

Idag är det långfredag. Vaknade innan åtta såklart, så är det ju alltid. Jag kan inte sova på mornarna, det går ju bara inte. Väntar på att Danne ska komma från Stockholm, lär väl bli runt 14. Ska bjuda på lite god mat och vin här hemma. Sen ska vi gå ner på stan och se Angel. Med Helena Bergström och Rolf Lassgård. Visserligen har den fått sämsta kritik man kan tänka sig, men både jag och Danne gillar de typen av filmer så jag tror nog att vi inte kommer att bli besvikna!

Snart dags för frukost här! Måste ha mtt morgonkaffe.

måndag 17 mars 2008

Ett litet tack...


Idag fick jag ett tack för att jag gör ett bra arbete. Ett litet tack som ändå betyder så mycket.

Det värmde


Igår var vi ute i vårsolen, den värmde också. Simp hittade en fin mossbeklädd sten som han klättade upp på. Fast såg snarare ut som han satt på ett berg.

söndag 16 mars 2008

Soft söndag i soffan


Kaffet är avklarat, tv 4 nyhetsmorgon står på och jag sitter i soffan med min bärbara i knät. I morgon är det måndag och klockan ringer 06:00. Men det är fotfarande söndag och här sitter jag.


Ska snart ta tag i dagen. Ska börja med en långpromenad. Sen blir det hem och rensa ut lite skit och kasta. Vi har ju faktiskt en container som står till förfogande på gården. Ev syr jag klart klänningen som jag har påbörjat.


Denna sidan är så grym, när jag tittar på den får jag så mycket inspiration.

lördag 15 mars 2008

Skön fredag


Fredagskvällen inleddes med middag hemma hos mig. Min kära granne Anna hade handlat pepparbiffar, färdig potatisgratäng och goda såser. Jag ordnade vitt mousserande vin och sen tog vi en varsin gin & tonic. Såklart blev det chips och ahlgrens bilar. Kan man inleda helgen bättre?

Min soffa är ju verkligen världens skönaste men efter en helkväll så brukar ryggen säga stopp.


Nu sitter jag med mitt morgonkaffe i soffan och ser TV4 nyhetsmorgon. Älskar verkligen min nya laptop, nu kan jag verkligen göra 2 saker samtidigt.


Ska snart ta mig in till stan och hämta mamma och bilen sen ska vi åka runt och tokshoppa. Ibland kan man behöva det. Fick ju 2000 kr på extra denna lönen och dem ska jag väl lyckas bränna.

torsdag 13 mars 2008

Dessa fjärilar


Igår gick jag hem i mörker, regn och kyla.

Men det bekom mig inte, jag log och var glad.

Jag log nog hela vägen hem

Hur kan det komma sig? I detta eländiga väder


Det vet bara fjärilarna i min mage


Hittade dessa supersöta bebisar i marsipan, snacka om konstverk

måndag 10 mars 2008

Sen söndag

Å här sitter jag och ugglar. Fast jag har suttit och sett film och tv hela kvällen. Å så har jag ätit blåbärsglass. En present har jag också fått, en stor kaffekanna i glas av en mycket trevlig filmgäst. Kanske kan vara en pik att jag kokar för lite kaffe? Men nu blir det defitivt stora kannor framöver.

Igår kväll var det då dags för Brödrasällskapet FFF`s 80-års jubileeum, det var mycket trevligt, roliga människor och fantastisk god mat. Mamma, jag och 2 grannar rumlade hemmåt vid 1 i mycket bra skick. Trevlig kväll, vi vann även en klocka som vi tog hem till pappa som inte kunde vara med på "sin" egen fest.

Idag var jag på möte i Tuna, var riktigt segt och långdraget, men lite kul att se alla också. De sålde även en bok där om området så långt bak det går att minnas och kul var att min lilla stuga fanns på bild.

I morgon är det måndag och jag vet att det kommer vara lika kaosartat som alla andra måndagar. Men jag är van. Ska försöka ta det lugnt och i min egen takt. Stressa är inte bra och verkligen inget bra sätt att inleda veckan på...

fredag 7 mars 2008

Vit kostym och friska fäder


Idag ska jag gå på stan och prova en vit kostym, jag har alltid avskytt vitt men den ser ju så fräsch ut där den hänger. Jag är just nu i skrivandes stund helt övertygad om att jag kommer att se ut som en gudinna i denna vita dress. Men om några timmar så kommer jag säkerligen att ha ändrat uppfattning och istället valt något svart och ledigt...

I morgon är det då dags för partajj och baluns. Då pappa fortfarande är dålig så går jag och mamma. Det blir 3-rätters och dans på Brödraskapet FFF`s 80-års jubileeum. Pappa är hemma med pimp, ja han kom hem igår förresten.

3:10 To Yuma hette bion igår, det var grymt bra. Jag levde mig verkligen in i filmen. Den var helt enkelt toppen :0)

Snart är det helg...

onsdag 5 mars 2008

Igår....

Blev det en mycket lyckad, trevlig kväll. Det var mysigt med lite kvällssällskap. Sent blev det också, kom isäng först kl 23:30. Kanske drack kaffet lite väl sent också för jag hade problem att somna sen.

Idag ska jag bara hem och ta det lugnt, laga lite god mat och fundera över livet. Kanske tar jag en promenad på kvällen, en lång, uppfriskande promenad.

tisdag 4 mars 2008

Seg

Idag blev jag dålig, jag glömde bort mitt morgonkaffe. Det är livsfarligt har jag kommit underfund med. Ungefär som en sjuk som glömmer ta sin medecin. Kaffet är min medecin.
Nu har jag tagit 2 koppar och hoppas överleva kvällen.

Ikväll får jag besök, ska bli mycket trevligt. Kan lätt bli trist att sitta ensam hemma jämt. Umgås jag med folk så gör jag ju det mestadels på helgerna. Så ikväll blir det tv/film och lite skitsnack i soffan. Jag har inte varit hemma sedan i fredags. Eller jo jag var hemma en sväng i lördags och hämtde en klänning och Felixs presenter. Men har ju sovit hos mamma sedan pappa åkte in.

Nej nu är det 1.20 kvar och jag vill gå hem....

måndag 3 mars 2008

Snart tisdag


Ytterligare en måndag som har avverkats i ett rasande tempo. Så slut så jag har sovit en stund framför tv:n ikväll. Fortfarande trött. Ont i magen har jag också, kan det vara ett begynnande magsår tro? Denna stressen är ju verkligen inte bra alls. Bara problem med det mesta som rör min kropp just nu.


Något jag verkligen ser fram emot är påsken, bara 2,5 veckor tills 4 dagars ledighet. Ska bli grymt skönt. Sen den 3+4 april har jag tagit ut semester så även där blir det 4 dagar på raken. Får se om jag kan komma iväg någonstans, bort härifrån..


Idag fick jag tag i biobiljetter, ska bli kul att få gå iväg och se film vilket jag typ aldrig gör. Det var nog 1,5 år sedan jag sist var på bio om inte mer...

söndag 2 mars 2008

Leklust

Jag och mamma åkte runt en massa hela dagen igår, bla till leklust tror jag butiken heter. Shit vad tråkigt tänkte jag (vi skulle handla present till Felix som just fyllt 3 år). Det blev så att mamma fick dra mig ut ur butiken, jag låg på golvet grät och skrev i förtvivlan för att jag inte fick en vit leksakskatt som blinkade när man pratade med den. Visserligen kostade den 700 spänn, men det var på rea. Kanske överdrev jag att hon fick släpa ut mig där, jag kanske heller inte grät. Men iallafall hade jag stenkul. Jag är en sådan som går runt och klämmer och trycker igång allt som låter. Fick igång 3 spel samtidigt som lät väldigt roligt.

Hälsade på pappa igår, han såg trött ut. Hans rumpskompis ligger och gnyr dygnen igenom så han inte kan sova. Eftersom rumskompisen är väldigt gammal och svag föreslog jag för min far att han kanske kunde placera en kudde lite lätt över ansiktet på denne, han tittade lite på mig och sa att det kanske ändå inte var en dum ide....

Vi håller på och gör oss i ordning här, mamma och jag. Vi ska åka till Sthlm och fira Felix som just har fyllt 3 bast. Jag återkommer med mer info när vi varit där. Har nämligen köpt en present som jag tror att han kommer hata *S*

lördag 1 mars 2008

After work

After worken blev riktigt lyckad. Bandet som spelade hette Rydell och Ouick och de var asgrymma. Det märktes att de var poppis för hela stället gungade i takt och t.o.m de från de äldre generationerna öste på. Tjejen i bandet var grym på sax och hade en ännu grymmare catsuite, jag lovar härmed att jag ska sy en ännu grymmare catsuite än den som hon bar. Undrar bara när jag själv ska våga kräla i min, jag menar när använder man egentligen en sådan? Aja jag kommer nog på något.

Idag ska jag köra bil, ja men det blev inte så farligt igår. Bara 3 glas rött och en cider. Sen nattmackor med mamma 00:30. Pappa ligger ju inne på sjukhuset så hon är nog glad åt sällskapet. Vi ska åka och handla mat idag sen blir det nog ne sväng upp och hälsa på pappa.

Ikväll kan det kanske bli en sväng på Harrys, får se hur allt hinns med.